Make your own free website on Tripod.com
Wie en wat zijn wij.
Wij zijn Marina en Hans.

Marina is nu 44 jaar en Hans is 47.

Wonen doen wij in Lelystad, in een schitterend huis, aan de Gondel.

Samen met twee lieve honden. ( hondjes )

Jack Russel's en broer en zus. Beau en Belle.


Marina werkt bij een grote bank, als service en IT medewerkster, dus in de computer's en Hans zit in de computer's zowel hardware als software.

Ook is Hans in de Country & Western wereld een zeer veel gevraagde
Presentator / Country - DJ  "Hans"
waarvoor wij U naar zijn eigen site verwijzen, middels onderstaand plaatje.


Wij zijn begonnen met een site over de band "SOMETHING ELSE" nadat wij een keer een dansavond in Dronten met hun hebben meegemaakt.

Nu nog een avond om nooit meer te vergeten.

De eerste site van de something else fanclub kunt U nog zien op
http://tinpan.fortunecity.com/lithium/907
en bestaat nu bijna 1 jaar, maar zal binnenkort toch langzaam verdwijnen.

Daarnaast is Hans een oud muziekant, en erg bekend is in de wereld van de muziek, en hoe je je als artiest moet presenteren aan het publiek, of hoe je op een goede en plezierige manier het publiek bezig kunt houden,  dat was voor hem een reden, om contact te zoeken met deze band, middels een emailtje aan de bandleider  "Mark"

Een adres wat gelukkig stond op de cd die wij die avond ook hebben gekocht.

Trouwens een aanrader voor iedere country liefhebber.

Deze band hield op die avond zo vreselijk goed rekening met de wensen van het publiek, en wist qua geluid's volume, variatie in de verschillende dansen, en een heel sterk podium entertainment, zo goed de stemming er in te houden van begin tot eind, dat het voor ons zeker was, dat wij meer avonden met deze band wilden meemaken.

Nou van het een komt het ander, en inmiddels hadden wij kennis gemaakt, met een zeer grote groep mensen, en verenigingen / club's die er net zo over dachten als wij , en is Hans in februari 1999 begonnen met het opzetten van een site voor de fan's van deze band.
zie adres hierboven.

Inmiddels werd ook het kontakt met de leden van de band sterker, en kwam op een iets meer persoonlijk vlak te liggen, waardoor wij besloten hebben, ook een eigen pagina voor de band te maken, en onze site samen met die van hun te koppelen, waardoor wij als dansers en zij als band een groter publiek kunnen bereiken, en meer informatie kunnen geven, dan bijvoorbeeld middels een telefoon gesprek.

Deze site is te bereiken via
Een simpele klik op deze foto.

Ook bleek er inmiddels meer behoefte te zijn, naar informatie, over optreden's en foto's en wilden verschillende mensen eigenlijk wel een keer een stukje plaatsen op onze site, om daarmee hun avond met "Something Else" te beschrijven, vandaar dat wij inmiddels ook een aantal pagina's en een messageboard bij de site's hebben gevoegd.

Ga via bovenstaande link eens een kijkje nemen.

Tot zover even het wie en waarom, meer over onze hobby's en/of andere gegevens op de andere pagina's