Make your own free website on Tripod.com
De hobby's van ons.
Ja!

Een van de hobby's is natuurlijk niet moeilijk te raden.

COUNTRY LINE DANCE.

En voor Hans natuurlijk het presenteren als "DJ HANS" en de organisatie/bemiddeling van verschillende country avonden en evenementen.

zie ook de agenda.

Maar daarnaast zijn er nog wel een aantal te noemen.

Wij hebben elkaar ontmoet bij een dieren ambulance, dus is het verzorgen en houden van dieren een grote voorliefde van ons, al houden wij het bij twee kleine honden, mede i.v.m. met het werk.

Daarnaast natuurlijk de muziek, en dat is tegenwoordig country, alhoewel lekkere 60 en 70 er jaren muziek  bij ons nof steeds veel gedraaid word.

Ook dansen, waar wij eigenlijk mee begonnen zijn is een grote hobby.

Wij hebben jaren lang in het Ballroom wedstrijd circuit meegedraaid, en menig mooie prijs in de wacht gesleepd, waaronder kampioen van de BENELUX.
Meervoudig Nederlands kampioen Middle Age.
En een aantal jaren kampioen in basis Slow-Fox.

Natuurlijk is van ons beiden het gebruik en werken met de PC een hobby.

Pas vanaf 1998 zijn wij de country wereld ingerold, en mede door onze ervaring op het gebied van dansen, ging ons dat erg makkelijk af, en dansen wij nu ook een stevig potje mee.

Als je dan ook ons, of beter het fanatisme van Hans meeneemt, dan kun je je natuurlijk voorstellen, dat wij de dansen soms gewoon net even makkelijker aanleren, en uitvoeren, dan de meeste dansers in onze leeftijd.


En dus dansen op feestjes of de organisatie op het gebied van dansen medeorganiseren
of promoten en werken als Country DJ blijven wij doen.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-